Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
ÅPNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:


2017Vi sertifiserte 41 personer i 2016

 

Vi har åpent en time på ettermiddagen (kl.1500-1600) på hverdagene

 

Når det gjelder instruktører, så har Daniel Järnström kjørt alle kurs - Tusen takk

 

På divemaster siden må vi få rette en stor takk til Freddy Kampenes, Magne Lilleng og Øyvind Karlsen-Kristiansen som har vært til stor hjelp. Tusen takk til dere alle tre.

 

Service biten skal Freddy Kampenes og Øyvind Karlsen-Kristiansen ha masse honnør.
Også Daniel Järnström og Magne Lilleng har hjulpet til på ventilfronten.

 

Vi er pr. nå ganske få divemastere tilgjengelige på senteret, og dersom du ønsker og kunne bidra på kurs – ta kontakt. Det er alltid rom for flere.

 

Vi tilbyr service på en rekke av de ”vanligste” merkene av dykkerutstyr. Vi får inn utstyr til service og flasker til trykktesting jevnt og trutt.

Vi skifter også hals, arm mansjetter og glidelåser!

Vi har også ett tett samarbeid med Halden Sportsdykkere og Fredrikstad Sportsdykkere. Vi har vervet mange nye medlemmer på vegne av klubbene og skysser alle henvendelser om dykkerutflukter til de. Vi prøver på den måten å opprettholde aktiviteten rundt dykkingen og sørge for at flest mulig av de som tar dykkersertifikatet kommer seg ut og får dykket etter kurset.

Vi håper alle våre kunder og dykkervenner setter pris på at det finnes et lite dykkersenter i Halden, og dermed stikker innom i ny og ne. Her får du sett på nyheter innen utstyr, sladret litt om din dykke opplevelse og servet ditt utstyr når behovet er der.

Dersom du sender meg en sms før kl.1500 på mobil 90034788 at du kommer, skal jeg sørge for at kaffen står klar fra kl.1510 ;-)

Håper vi sees snart!
Med vennlig hilsen
Halden Dykkersenter AS