Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

Kurs

Lær å dykke i dag
Hvis du ønsker å lære deg dykking, så er det første skrittet å ta et grunnkurs (Open Water Diver kurs). I løpet av noen dager kan du få nyte en verden under havet. Halden Dykkersenter tilbyr nå:

Open Water Diver kurs
Neste kurs starter: se kursoversikten

Pris kr 5.490,-

Dette inkluderer: lån av alt dykkerutstyr under kurstiden, unntatt ABC-utstyr (dykkemaske, snorkel, våtsokk og svømmeføtter). ABC-utstyr får du kjøpt hos oss.

Legesjekk: en legesjekk obligatorisk for alle som ønsker å ta dykkekurs. Legeskjema utleveres ved henting av kurspakken i butikken

Påmelding: for å sikre deg plass på kurset stikker du innom butikken vår og betaler et depositum på kr 1990,-. Da får du samtidig utlevert kursmateriell inklusive kursboken, slik at du kan forberede deg til kurset. (er det for få påmeldt kurset - blir elever videreført til ett annet kurs. Vi kjører ikke kurs med under 4 påmeldte elever)

Hørtes dette fristende ut? Ta kontakt med oss for å starte eventyret i dag.

Les mer om kurset.


Lær å oppleve på videregående dykkerkurs
Hvis du ønsker å lære deg mere om dykking, så kan vi anbefale et videregående kurs som lærer deg mere om dykking ved å dykke. På Advanced open Water Course dykker vi "dypere" i opplevelser.

Advanced Open Water kurs
Neste kurs starter: se kursoversikten

Pris kr 3.290,-

På dette kurset behøver du dykkerlykter (hoved lykt og backup lykt), kompass og grillpølser.

Varighet: kurset varer ca. 3 dager, som oftest fordelt over en helg.

Les mer om kurset.


Bli redningsdykker
Hvis du ønsker å bli en sikrere dykker for de du dykker sammen med, samt bli trent på hvordan du hånterer ulykker og situasjoner som kan oppstå i og utenfor vannet, så anbefaler vi videregående kurs som Rescue Diver.

Rescue Diver kurs
Neste kurs starter: se kursoversikten

Pris kr 3.990,-

Les mer om kurset.

EFR pris kr 1590,-
(EFR er primær og sekundær førstehjelpstrening som man må ha i tillegg, hvis man ikke har annen dokumentert førstehjelpstrening som ikke er eldre en 24 mnd)


Bli dykkerleder
Hvis du går i tanker om å kunne våre i stand til å lede dykkeraktiviteter, samt tjene penger på dykking er Divemaster Course veien å gå. Velger du å ta dette steget blir du "profesionell dykker". For å søke på Divemaster Course må du ha minimum 60 loggede dykk, samt være over 18 år.

Divemaster kurs
Neste kurs starter: se kursoversikten

Pris kr 9990,-

P.S. Halden Dykkersenter trenger ALLTID flere divemastere til å assistere på kurs.

Les mer om kurset.


Assisterende instruktør
Her starter mulighetene dine som dykkerinstruktør. Som assisterende instruktør kan du hjelpe til med opplæring av grunnkurs. Denne utdanningen gir deg solid peda-gogisk opplæring i hvordan man avholder og utdøver opplæring av mennesker som ønsker å lære seg dykking.

Assistant Instructor kurs
Neste kurs starter: se kursoversikten

Pris: kontakt oss for pris

Med Assistant Instructor Course er veien ikke lang til Open Water Scuba Instructor.

Les mer om kurset.


 

Emnekurs (specialties)Førstehjelpskurs


 


Advanced Recreational Trimix

Advanced Recreational Trimix, erstatter det tidligere kurset advanced Nitrox og er det mest avanserte sportsdykkerkurset til IANTD.

Formålet med kurset er:

  • Å utvide dykkerens kunnskaper ved bruk av EANx ved sportsdykking og bruk av Helium i pustegass, samt gi innføring i decompresjon ved bruk av Eanx 50% - 100% O2 i decogassen.

  • Det vil bli brukt EANx mix fra 21 % til maksimum 40 %, samt Trimix inneholdende minimum 21 % O2 kombinert med Helium som innebærer END på max 24 meter.

  • Kurset vil kvalifisere dykkeren til bruk av Trimix på dykk til maks 48 meter, med planlagt dekompresjonsstopp inntil 15 minutter ved bruk av EANx 50 � 100 % O2 som dekompresjonsgass.

Pris: kr. (ring og spør),- inkludert læremateriell. Utgifter til gass kommer i tillegg.

Blenderkurs

Hvis blenderkurs tas i sammenhent med advanced rec trimixkurset koster dette

kr 1990,- + gass. Vanlig pris på dette kurset utenom ART-kurset kr 2490,- (Nitrox). 

Les mer om kurset.